| In English
 
   
 
Projektit
 
  Lasten tukiohjelma - The Children's Sponsorship Program (CSP)  
 

 

 

Samaritana Transformation Ministries on järjestö, joka on sitoutunut auttamaan prostituoituja filippiiniläisnaisia kohti parempaa ammattia tai elinkeinoa. Samaritana tarjoaa ystävyyttä, yhteisöllisyyttä ja vapaamuotoista koulutusta, jotta naisilla olisi paremmat mahdollisuudet uuteen ammattiin ja elämään.

2007 Samaritana aloitti “Takaisin kouluun”- ohjelman naisten lapsille. Lasten tulevaisuus- Children's Future ry on ohjelman päärahoittaja. Ohjelman tavoitteena on auttaa äitejä heidän muutosprosessissaan ja samanaikaisesti tukea lapsia saavuttamaan paremmat taloudelliset mahdollisuudet tulevaisuudessaan.

Tuemme vuosittain 15- 20 lapsen koulutusta Metro Manilan alueen ala- ja yläkouluissa. Rahoitus kattaa lukukausimaksut ja peruskoulutarpeet, kuten koulupuvut, kengät ja laukut, sekä lääkärin- ja hammaslääkärin tarkastukset. Tarpeen mukaan oppilas saa yksilöllistä tukiopetusta. Perheille järjestetään yhteisiä tapaamisia, joiden tavoitteena on kumppanuuden ja vertaistuen ohella parantaa äitien vanhempina toimimisen taitoja.

Lukuvuodeksi 2012-2013 myönsimme ensimmäisen kerran stipendin korkeakouluopintoihin. Maria Marve Ferolina aloitti neljävuotiset opinnot pääaineenaan opettajankoulutus.Maria Marve Ferolina on ollut mukana ohjelmassa vuodesta 2007, jolloin hän kävi ala-astetta. Maria Marve on osoittanut suurta motivaatiota opiskelua kohtaan ja täyttänyt Samaritanan asettamat korkeakoulustipendin edellyttämät kriteerit: opintojen keskiarvo on ollut korkea, käytös moitteetonta ja osallistuminen tukiohjelmaan sitoutunutta. Stipendin myöntämisessä huomioitiin koulumenestyksen ohella perheen kyvyttömyys taloudellisesti mahdollistaa opinnot. Valittu korkeakoulu on kustannuksiltaan kohtuullinen, mikä osaltaan edesauttoi stipendin myöntämistä.

 
 

Oppimateriaalipaketit


 

 

 

Olemme tähän mennessä lahjoittaneet 6 oppimateriaalipakettia osana ABS-CBN Foundation- järjestön “Adopt a Hometown School” kampanjaa. Oppimateriaalipakettien tarkoituksena on parantaa perusopetuksen tasoa ja tasa-arvoistaa oppilaiden mahdollisuuksia. Oppimateriaalipaketti sisältää television, DVD-soittimen ja useita DVD-muotoisia opetusohjelmia mm. matematiikasta, luonnontieteistä, englannin kielestä, Filippiinien historiasta ja kulttuuriarvioista.

Pakettien vastaanottajat:

  • Bulala-Fugu Elementary School, Camanlaniugan, Cagayan
  • A. Pabico Abordo Elementary School, Borabod, Daet, Camarines Norte
  • South-Central Elementary School,  Sta.Lucia, Ilocos Sur
  • Tacurong Pilot Elementary School, Sultan Kudarat
  • Barangay  Sumilang Elementary School, Calauag, Quezon province
  • Hacienda Elementary School, San Antonio, Nueva Ecija
  • Sala Elementary School, Cabuyao, Laguna
  • San Roque Elementary School, Calauag, Quezon

 

 

 facebook